Nieuwe stap voor stapkaart voor Magneet

Wiki Article

* Een baten met bol.com gelden ook niet vanwege het gehele assortiment. Bekijk een condities Al die prijzen bestaan inclusief BTW en overige heffingen en exclusief eventuele verzenden en servicekosten

U dan ook kunt verder makkelijk betreffende de creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef gedurende het bestelproces de creditcardnummer en een vervaldatum via. Bovendien hebben we een validatiecode benodigd , welke op de achterkant aangaande de Creditcard staat.Vanwege de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) aangewend.

Onze MixMags zijn leuke magnetische foto-afdrukken die graag rondhangen! In enige seconden mogen deze fotomagneten uw saaie koelkastdeur in een collage vol opwindende herinneringen omtoveren.

Te bevestigen op al die (verder vlakke) metalen ondergronden zonder dat de magneet waarneembaar is Met een schaar te knippen Tweezijdig toepasbaar: ene zijde zelfklevend, overige zijde magnetisch Draagkracht: ca. 40 g/cm² Dikte: 5 mm

MixMags zijn dun en licht, maar zitten boordevol magnetische kracht. Deze gepersonaliseerde magneten gadeslaan er uitstekend uit louter, doch ze aankomen tevens met pas teneinde losse papieren op hun regio te behouden. De flexibele en duurzame fotomagneten mogen levenslang meegaan.

Automagneten zijn verder een goede methode teneinde onderweg reclame te maken wegens je beurs of services. Betreffende deze handige magneten transformeer jouw je bestelbus, auto ofwel vrachtwagen in een rijdend reclamebord.

Je kunt gepersonaliseerde koelkastmagneten tevens gebruiken zodra ons save-the-datekaart of geboortekaartje. Je kaartje blijft vervolgens in het gezichtsveld, opdat jouw bijzondere ogenblik gekomen ook niet is vergeten.

Tot de B2B-webwinkel Volg ons op sociale media en neem deel met giveaways of ontvang bijzondere kortingen en veel verdere!!

Dit is belangrijk teneinde een lijm summier 24 uur te laten drogen voor je er gewicht aan hangt. Vanwege zwaardere toepassingen is aangeraden teneinde tot 3 dagen te wachten wegens optimale kleefkracht.

Toepassen een filters in onze webshop om te ontdekken daar waar u dan ook naar op zoek bent, wij hebben ongetwijfeld de magneet in here woonhuis welke u dan ook zoekt.

Zeer sterke lijm wegens magneten wegens het verlijmen over al die magneten. De meest geschikte lijm wegens magneten plakken. Pattex Repair Gel (tube 8 gram)

Een magnetenspecialist bezit een zeer uitgebreid assortiment in al die soorten, maten vormen en draagkracht. Ons breed assortiment betreffende supersnelle bezorging en uitstekende service. Voor een magnetenspecialist kan u dan ook altijd rekenen op een snelle levering met een zeer goede diensten. Verder vanwege grote partijen mogen we zorgen voor een supersnelle service voor u dan ook aan de deur.

T-shirts TanktopsPoloshirtsOverhemdenTruien en hoody'sJacks en giletsBroeken en shortsSchortenSokken, handschoenen & sjaalsShop al die kledingVoetbalBasketbalShop alle teamkledingPetjesMutsenShop al die hoofddekselstoteBagsrugzakkenRugzakken betreffende trekkoordLaptop- en messengertassenKoeltassen en lunchtassenSport- en reistassenBagageShop alle tassenKleding en zakken

+/-0,6
7
8
9 mm tolerantie De noord- en zuidpool betreffende iedere magneet bevinden zichzelf tegenover 42mm x 8mm vlakken Iedere magneet mag een stalen gewicht betreffende maximaal 14kg verticaal van het magnetische gezicht ondersteunen wanneer deze in contact komt met ons mild stalen oppervlak Zeer goede weerstand anti demagnetisatie

Report this wiki page